Blogs

Meekijken bij PSB Bedrijfswageninrichting Wed, 14 June
Je bent van harte welkom om een uurtje of een dagje mee te kijken bij onze PSB vestiging in Zwijndrecht. Door middel van een kijkje achter de schermen krijg je de kans om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden, eventuele nieuwe collega's en het bedrijf. Kortom, de perfecte kans om te ontdekken of deze functie en het bedrijf bij je passen!
De bus van | Riwal Fri, 11 November
“ Wij zijn super tevreden en kijken uit naar de nieuwe bussen die al in bestelling staan. Alles wordt van A tot Z geregeld door PSB, dit resulteert in het feit dat wij als Riwal compleet worden ontzorgd. “
Een fantastische samenwerking tussen PSB bedrijfwageninrichting en WeraTool Rebels Wed, 19 October
Aan PSB Bedrijfswageninrichting werd gevraagd om mee te denken voor een demo-voertuig welke gebruikt kon worden voor events, beurzen en bedrijfsbezoeken. Samen met de klant is de inrichting ontworpen en het voorstel uitgewerkt.
Drie redenen om te kiezen voor aluminium bedrijfswageninrichting van Bott Fri, 09 September
Ben je nog niet helemaal overtuigd van onze aluminium bedrijfswageninrichting? Lees dan in deze blog welke voordelen onze volledig modulaire aluminium bedrijfswageninrichting te bieden heeft. Door de gewichtsbesparing van onze aluminium inrichting ten opzichte van een houten of stalen inrichting ga je duurzamer, efficiënter en veiliger de weg op. Toch benieuwd geworden? Lees verder en ontdek welke voordelen Bott biedt in jouw bedrijfswagen.
PSB ontwikkelt 2 elektrische voertuigen incl. zonnepanelen Wed, 19 February
Wij zijn trots op de twee voertuigen die we hebben ontwikkeld voor Volker Stevin Materieel BV! De Renault E-Masters zijn geleverd aan VolkerInfra op locatie Schiphol. Deze elektrische voertuigen zijn volledig ingericht met een aluminium service-inrichting en voorzien van zonnepanelen op het dak.
Banendag PSB Bedrijfswageninrichting Thu, 21 November
Banendag PSB Bedrijfswageninrichting op donderdag 12 december. Kom langs van 16:00-20:00!