De PSB banendag is inmiddels geweest. Benieuwd of er nog een nieuwe banendag komt? Neem even contact met ons op.

Een kijkje bij PSB Bedrijfswageninrichting

Heb je interesse in één van de openstaande functies binnen PSB? Dan ben je van harte welkom bij PSB Bedrijfswageninrichting (Langeweg 350J, 3331 LG Zwijndrecht). Op donderdag 12 december 2019 organiseren wij een banendag van 16:00 uur - 20:00 uur. Tijdens deze dag kom je alles te weten over de onderstaande functies:

  • Allround bedrijfswageninrichter
  • Magazijnmedewerker
  • Montagemedewerker
  • Medewerker Sales Support

Door middel van een rondleiding zie je het hele proces binnen PSB en weet je exact wat de verschillende afdelingen doen en wat de functies inhouden. Tijdens de rondleiding kom je langs.

  • de verkoop- en planningsafdeling;
  • de werkplaats waar onze bedrijfswageninrichters en montagemedewerker werken;
  • onze CNC freesmachine;
  • ons magazijn waar alle voorraden beheerd worden en bestellingen geplaatst.

Daarnaast is er natuurlijk gelegenheid om direct te solliciteren op deze uitdagende functies.

Openstaande vacatures binnen PSB  

Wat ga je als bedrijfswageninrichter doen?

Je zult je bezig houden met het compleet op maat inrichten van bedrijfswagens. Hoe ga je dit doen? Aan de hand van tekeningen zul je de bedrijfswagen inrichten, dit is o.a. het inbouwen van houten en/of metalen kasten-en ladensystemen, dubbele cabine’s, omvormers, compressoren, standkachels en tweede accu’s.

Daarnaast houd je je bezig met het betimmeren van vloeren en zijwanden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gehele inrichting en zult hierbij zowel de elektra als het houtwerk installeren. Kortom, jij maakt de hele inrichting van de bus zodat je trots kunt zijn op het eindresultaat! Beschik jij (nog) niet over deze kennis? Geen zorgen, door onze interne begeleiding en opleidingen brengen wij jou deze kennis bij.

Wat ga je doen als Magazijn medewerker?

Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het volledig magazijnbeheer, zodat jullie de bedrijfswageninrichters en onze houtbewerkers tijdig voorzien van de juiste onderdelen en materialen. Hoe ga je dit doen? Zodra de klant de order voor de inrichting heeft geplaatst, krijg jij van je collega’s van de commerciële binnendienst door welke onderdelen hiervoor besteld dienen te worden. Je hebt de planning in beeld en zorgt dat de onderdelen klaar staan zodra de bedrijfswageninrichter of de houtbewerker met de klus gaat starten. Daarnaast heb jij exact in beeld welke materialen en producten veel gebruikt worden en zorg je ervoor dat deze op voorraad zijn. Je hebt dagelijks contact met onze leveranciers om zo de beste materialen en producten te bestellen. Voor het laden en lossen van grote delen zul je gebruik gaan maken van een heftruck. Zo zorgen we met elkaar dat de bedrijfswagens altijd op tijd klaar zijn en gaan we voor uiterst tevreden klanten!

Wat houdt de functie van Montagemedewerker in? 

Jij monteert de houten kasten zodat onze bedrijfswageninrichters op beide locaties (Zwijndrecht en Dordrecht) deze direct kunnen plaatsen in alle soorten bedrijfswagens. Hoe ga je dit doen? Jouw collega’s van de afdeling houtbewerking zorgen dat jij het materiaal krijgt om de verschillende kasten in elkaar te kunnen zetten. Het materiaal wordt door hen met een CNC machine in de juiste vorm en op maat gefreesd. Het is aan jou om de kast op de goede manier in elkaar te zetten en tijdig aan te leveren. Als jij de kast gemonteerd hebt, gaat de kast door naar de bedrijfswageninrichters die ervoor zorgen dat deze goed in de bedrijfswagen wordt geplaatst. Kortom, samen met jouw collega’s zorg jij voor kwalitatief goede, maar ook mooi ingerichte bedrijfswagens voor onze klanten.

Wat ga je doen als medewerker sales support?

In deze afwisselende functie ben je dé schakel tussen de klant en de werkplaats omtrent alle binnenkomende opdrachten en nieuw bestelde bedrijfswageninrichtingen. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden welke door PSB op locatie worden uitgevoerd. Dit gaat van het inplannen van de afspraak met de klant tot aan het coördineren en controleren van de werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van de (werk)orders, het factureren van de verkochte bedrijfswageninrichtingen en het verwerken van inkomende facturen.

Wil jij graag langs komen?

Wil  je meer informatie over één van bovenstaande functies en wil je kijken of dit bij jouw past? Schrijf je dan snel in!
Wil je eerst nog meer informatie over deze open dag? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 078-6322211.
We hopen je donderdag 12 december te zien!

Amegazine april 2019 Mon, 15 April
Bekijk hier digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in april 2019 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Het thema van deze editie staat in het teken van alle smaken van Amega. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.
Werken bij PSB Mon, 08 October
PSB is altijd opzoek naar nieuwe collega's. Ben jij gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens? Of heb jij twee rechterhanden en verstand van elektronica en wil je opgeleid worden tot allround bedrijfswageninrichter?