De bus van Riwal | Frank

Al vier jaar rijdt Frank met veel plezier in zijn werkbus bij Riwal. Riwal houdt zich bezig met de verkoop en verhuur van hoogwerkers. De werkbus wordt gebruikt om de monteurs van de technische dienst van A naar B te brengen, zodat zij de nodige reparaties en onderhoud uit kunnen voeren op locatie. De inrichting van PSB bedrijfswageninrichting is hierbij van belang, omdat de monteurs alle benodigdheden bij zich hebben in de bus. Om deze reden wordt ook elke bus uniek ingericht naar de wensen van de bestuurder.  Riwal is al meerdere jaren klant bij PSB en heeft dan ook een wagenpark van zowel Caddy’s, Transporters en Crafters.

Wij kiezen voor PSB bedrijfswageninrichting, omdat wij als Riwal korte lijntjes hebben met ons contactpersoon en alles wordt verzorgd onder één dak, denk hierbij aan een complete inrichting, belettering en zelfs aangepaste stoelen. Wanneer er nieuwe bussen worden afgeleverd zijn deze meteen klaar voor gebruik!  

Werken bij PSB Mon, 08 October
PSB is altijd opzoek naar nieuwe collega's. Ben jij gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens? Of heb jij twee rechterhanden en verstand van elektronica en wil je opgeleid worden tot allround bedrijfswageninrichter?