Drie redenen om te kiezen voor aluminium bedrijfswageninrichting van Bott

Ben je nog niet helemaal overtuigd van onze aluminium bedrijfswageninrichting? Lees dan in deze blog welke voordelen onze volledig modulaire aluminium bedrijfswageninrichting te bieden heeft. Door de gewichtsbesparing van onze aluminium inrichting ten opzichte van een houten of stalen inrichting ga je duurzamer, efficiënter en veiliger de weg op. Toch benieuwd geworden? Lees verder en ontdek welke voordelen Bott biedt in jouw bedrijfswagen.

Duurzame en efficiënte bedrijfswageninrichting

Voor veel mensen is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Als werknemers is ook efficiëntie belangrijk en vaak willen we niet dat onze duurzaamheid ten koste gaat van onze efficiëntie. Gelukkig hoef je met de aluminium bedrijfswageninrichting van Bott niet te kiezen. Het grootste kenmerk van aluminium is dat het licht is, veel lichter dan hout en staal. Lichtgewicht bedrijfswageninrichting heeft twee voordelen. Door minder gewicht in de laadruimte wordt er minder brandstof gebruikt en stoot je minder Co2 uit. Met deze duurzame keuze verklein je niet alleen jouw ecologische voetafdruk maar ook bespaar je op de brandstofkosten. De efficiëntie van jouw laadruimte wordt vergroot door de lichtgewicht inrichting. Er blijft een grotere laadvermogen over dat je kunt gebruiken voor onderdelen en gereedschappen. Het gewicht dat er gewonnen wordt met aluminium ten opzichte van hout en materialen is zo groot dat je met extra materialen en gereedschappen in de laadruimte nog steeds minder gewicht vervoert. Dankzij de duurzame en efficiënte inrichting kun je dus meer klussen uitvoeren met dezelfde laadruimte en rij je minder heen en weer naar je werkplaats.

Stevigheid en veiligheid van aluminium

Voor degene die veel onderweg is speelt veiligheid ook een belangrijke rol. Op dit gebeid biedt een aluminium bedrijfswageninrichting voordelen. Aluminium mag dan licht materiaal, het is ook zeer stevig. Bott aluminium bedrijfswageninrichting biedt extra stevigheid aan jouw voertuig. Wij hebben diverse auto’s met een Bott aluminium bedrijfswageninrichting laten testen en mogen wij met trots zeggen dat zji beter uit de test kwamen dan de auto’s met een houten bedrijfswageninrichting.  

Compleet modulair aluminium systeem

Nog een voordeel van aluminium is dat het een redelijk eenvoudig te bewerken materiaal is. Dit biedt talloze mogelijkheden. Combineer dit met het volledig modulaire systeem van Bott Vario 3 en je krijgt de mogelijkheid jouw bedrijfswagen helemaal naar eigen wens in te richten. Onze systemen bieden een perfecte werkplaats met ruimte voor verschillende materialen, gereedschappen en werkbanken, volledig geïntegreerd in de inrichting in de inrichting van jouw auto. Denk daarbij aan ladekasten, stellingen en koffersystemen.

Lees ook

ISO certificering 9001 bij PSB Mon, 01 October
PSB Bedrijfswageninrichting heeft onlangs het ISO 9001 certificaat behaald. Met deze certificering is de unieke bedrijfsvoering officieel bezegeld met de internationaal gedragen ISO-kwaliteitseisen. De manager van PSB Bedrijfswageninrichting, is blij met de certificering: ISO is voor ons de kroon op het werk, de bevestiging dat de processen optimaal zijn ondersteund en organisatie breed worden gedragen. Als team zijn wij erg blij en trots met deze certificering!.