Even voorstellen | PSB Bedrijfswageninrichting

Even voorstellen | Piet van de Harst | Inbouwer

Maak kennis met de gezichten van PSB bedrijfswageninrichting!

Piet is al 40 jaar werkzaam binnen de Amega Groep, waarvan 12 jaar in dienst bij PSB bedrijfswageninrichting. Hij is begonnen als automonteur in de werkplaats bij Ames Autobedrijf. Na zijn avontuur bij Ames heeft Piet er voor gekozen om bij PSB bedrijfswageninrichting van start te gaan. Vanuit zijn functie als automonteur nam Piet veel kennis over elektrotechniek met zich mee.

“Als inbouwer ervaar ik een heel ander soort druk. Je werkt 50% van de tijd samen en de andere helft werk je zelfstandig. Alles vind ik leuk aan mijn baan. Ik heb grote klussen, kleinere klussen, met verschillende materialen werken en kasten in elkaar zetten. De diversiteit bij PSB bedrijfswagens maakt het werk zo leuk!”

Even voorstellen | Zeb Koopman | PSB Bedrijfswageninrichting

Zeb is 18 jaar en is 2 maanden geleden begonnen bij PSB bedrijfswageninrichting als bedrijfswageninrichter. Hij is gestart als afstudeer stagiair. Na zijn opleiding als meubelmaker heeft Zeb de uitdaging gekregen om aan de slag als bedrijfswageninrichter. Als bedrijfswageninrichter houdt Zeb zich bezig met het op maat inrichten van verschillende bedrijfswagens, waarbij geen bedrijfswagen hetzelfde is!

“Bij het werk als bedrijfswageninrichter vind ik het leuk dat er veel variatie in de werkzaamheden zit. Soms werken wij in teams en anders individueel. We hebben leuke collega’s en ik ben dan ook de jongste van het team”

 

Even voorstellen | Sabrina van den Berg | PSB Bedrijfswageninrichting

Maak kennis met de gezichten van PSB bedrijfswageninrichting!🚛

Sabrina is sinds september werkzaam bij PSB Bedrijfswageninrichting. ‘’Hiervoor was ik werkzaam als bloemist. In de bloemenbranche werk je ook met je handen, net als bij PSB. Na mijn werkzaamheden als bloemist begon de techniek weer te kriebelen en vandaar dat ik nu hier werk. Ik was door mijn vriendin aangemeld voor de meekijkdag, dit vond ik wel leuk! Na twee dagen meelopen heb ik besloten dat ik hier wil werken. Het leukste aan mijn werk vind ik het om in 1x door te werken aan één lange klus, denk hierbij aan een levering van 50x dezelfde bussen. Ik leer elke dag weer en krijg steeds meer ervaring!

Even voorstellen |Afdeling binnendienst | PSB Bedrijfswageninrichting


Maak kennis met de gezichten van PSB bedrijfswageninrichting!🚛

De afdeling binnendienst bestaat uit twee  collega’s, (v.l.n.r.), Harmen Mooiweer (5 jr. in dienst) en Marijn Holster (3 jr. in dienst).

Dit team houdt zich bezig met diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan: offertes maken, klantcontact, facturatie, tekeningen (inrichting) maken, werkorders maken en verwerken. Geen dag is hetzelfde en om deze reden is de afdeling binnendienst van PSB Bedrijfswageninrichting continu bezig om de klanten in hun wensen te voorzien!

Even voorstellen |Arjan Kramp | PSB Bedrijfswageninrichting

Maak kennis met de gezichten van PSB bedrijfswageninrichting 🚛

Arjan is via de banendag bij PSB terecht gekomen! Hij is gestart als autopoetser en heeft al snel de stap gemaakt naar de frees. Daarna is hij over gegaan naar de werkvloer en is hij bedrijfswageninrichter geworden! Arjan vindt het prettig om aan een langere opdracht te werken en heeft een voorkeur om de elektronica in de bus te kunnen doen.
Naast zijn werk heeft Arjan nog een leuke hobby! Hij heeft namelijk PSB Bedrijfswageninrichting gebouwd in een miniatuur versie. Wij vinden het in ieder geval super tof! 

Amega Groep

PSB Bedrijfswageninrichting maakt onderdeel uit van Amega Groep waar ruim 400 mensen werkzaam zijn. Amega is actief met dealerschappen van verschillende merken, namelijk Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Volvo, Opel en Hyundai. Verder behoren een universele leasemaatschappij, twee schadebedrijven en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting tot de groep.

Bekijk alle vacatures van Ames en andere vacatures binnen Amega Groep op www.werkenbijamega.nl.

Bekijk PSB vacatures

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op via onderstaand formulier