Wat doen wij?

Maatwerkoplossingen voor alle soorten bedrijfswagens

Als maatwerkspecialist biedt PSB Bedrijfswageninrichting maatwerkoplossingen voor alle soorten bedrijfswagens. Bestaande inrichtingen kunnen wij eventueel overbouwen naar het nieuwe voertuig. De volledige inbouw vindt plaats aan de hand van technische tekeningen, eventueel met de door onze leveranciers afgegeven richtlijnen. Onze monteurs worden regelmatig getraind in de inbouwtechniek.

Praktisch ontworpen

De inrichtingssystemen zijn buitengewoon praktisch ontworpen, waarbij continu rekening wordt gehouden met de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en de ergonomie. Een goede inrichting van uw mobiele bergruimte of werkplek biedt vanzelfsprekend meer werkgenoegen. Ongeacht of de inrichting gemaakt is van hout, aluminium, kunststof of een combinatie van deze materialen.

Optimale inrichting

Voor ieder vraagstuk bieden wij de juiste oplossing. Met behulp van 3D tekenprogramma’s van PSB kunnen al uw wensen in beeld gebracht worden. Met onze computergestuurde freesmachine kunnen de producten van hout geheel op maat worden gemaakt, net als met de talrijke bouwstenen die Bott Vario biedt. Bijna alles is mogelijk! Hierdoor kan een bedrijfswagen optimaal ingericht worden, waarbij iedere millimeter benut wordt.

En er is meer…

Naast het inrichten van bedrijfswagens, verzorgt PSB Bedrijfswageninrichting ook het spuiten en het bestickeren van de huisstijl, de inbouw van elektra en blackbox systemen, het plaatsen van ECE R65 signalering en zorgen wij er tevens voor dat u met een standkachel van Eberca er in winter warmpjes bij zit.

Freesafdeling

De capaciteit en snelheid van de inbouw van houten bedrijfswageninrichting nemen toe door onze CNC freesmachine. Met deze computergestuurde freesmachine kunnen de producten van hout geheel op maat worden gemaakt. Bijna alles is mogelijk! Hierdoor kan een bedrijfswagen optimaal ingericht worden, waarbij iedere millimeter benut wordt.

Innovaties

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn is PSB Bedrijfswageninrichting continue bezig met ontwikkelingen, investeringen en innovaties. Voorbeelden hiervan zijn het nieuwe Solid-Works 3D maatwerkprogramma, onze CNC freesmachine die alle producten exact op maat maakt en het nieuwe en speciaal ontwikkelde PSB-klantenportaal. In het portaal kunt u precies zien hoever de auto in het proces is.

Wij volgen alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfswageninbouw op de voet en onze monteurs worden regelmatig getraind, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste technieken. Zo bent u ervan verzekerd dat u bij PSB altijd het beste krijgt.

 

3D maatwerkprogramma

In het nieuwe Solid-Works 3D maatwerkprogramma van PSB kunnen bijna alle wensen van de klant online ingevoerd en in beeld gebracht worden. Samen met de klant kunnen er eenvoudig wijzigingen doorgevoerd worden, bijvoorbeeld een lade erbij of een kast op een andere plek, zoals dat ook bij een onlinetekening van een keukenprogramma gebeurt. Als de tekening klaar is, wordt deze omgezet in een werktekening voor de inrichter van de bedrijfswagen.

Contactformulier 

Neem direct contact op