Carbolt Laadruimtebeveiliging: Bescherming voor uw Bedrijfswagen

Ontdek hoe Carbolt met hoogwaardige beveiligingsoplossingen uw bedrijfswagen beschermt.

Carbolt biedt een uitgebreid scala aan beveiligingsproducten voor uw bedrijfswagen. Van trekhaaksloten tot zijdeur- en aanhangwagenbeveiliging, mechanische- en elektronische laadruimtebeveiliging, we hebben alles om uw waardevolle spullen te beschermen.

Maximale Beveiliging zonder Schade

Bescherm uw bedrijfswagen met Carbolt, zonder schade bij installatie.

Carbolt producten zijn ontworpen met het oog op maximale beveiliging en minimaliseren schade aan uw bedrijfswagen tijdens de installatie. Onze gecertificeerde dealers zorgen voor professionele montage, waardoor u met gemoedsrust kunt genieten van uw beveiligde voertuig.

Carbolt Inbraakbeveiliging voor Bedrijfswagens

Voorkom inbraak in uw werkbus met Carbolt Inbraakbeveiliging.

Inbraak in uw bedrijfswagen is een nachtmerrie die u wilt vermijden.
Bij PSB Bedrijfswagens bieden we verschillende opties om uw werkbus te beveiligen met Carbolt Inbraakbeveiliging.

Trekhaakslot

Bescherm uw bedrijfswagen met het Carbolt 100 trekhaakslot.

Het Carbolt 100 trekhaakslot biedt robuuste bescherming voor uw bedrijfswagen. Dit slot wordt op de trekhaak geplaatst om de achterdeuren of achterklep te beveiligen tegen inbraak en is gemakkelijk te bedienen met een sleutel.

 

Hoe Carbolt Laadruimtebeveiliging Werkt

Leer hoe Carbolt Laadruimtebeveiliging uw waardevolle spullen beschermt.

De haaksloten worden bevestigd aan de toegangsdeuren van de laadruimte, stevig aan de dragende delen van de carrosserie. Ze worden centraal bediend vanuit de bestuurderscabine, waardoor u met een druk op de knop alle sloten vergrendelt. De sloten zijn veilig tegen uitboren en blijven muurvast dankzij speciale schroeven en tweecomponenten staal-lijm. Bij oplevering ontvangt u 3 sleutels met unieke inscripties en kenbaarheidsstickers voor uw beveiligde bedrijfswagen.

PSB, uw universele totaalleverancier voor bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting bestaat 40 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een top-3 speler op de Nederlandse markt. Binnen PSB werken 45 medewerkers die iedere dag met veel plezier werken aan één gezamenlijk doel: het ontzorgen van de klant! Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u alles uit handen nemen op het gebied van bedrijfswageninrichting.

PSB is gespecialiseerd in het inrichten van elk type bedrijfswagen en werkt uitsluitend met producten en leveranciers van bewezen kwaliteit. Wij hebben ons gespecialiseerd in totaaloplossingen voor bedrijfswagens waarbij een efficiënte bestel- en leverprocedure en het inbouwen van complete inrichtingen belangrijke pijlers zijn. Vanwege het wederzijds vertrouwen kunnen wij inmiddels rekenen op een grote klantenkring. Van grote fleetowners tot aan eenmansbedrijven. Wij staan ook graag voor u klaar!

Bekijk onze overige producten