PSB Bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting bestaat 40 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een top-3 speler op de Nederlandse markt.

PSB, uw universele totaalleverancier voor bedrijfswageninrichting

De nummer één in bedrijfswageninrichting

PSB Bedrijfswageninrichting bestaat 40 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een top-3 speler op de Nederlandse markt. Binnen PSB werken 45 medewerkers die iedere dag met veel plezier werken aan één gezamenlijk doel: het ontzorgen van de klant! Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij u alles uit handen nemen op het gebied van bedrijfswageninrichting.

PSB is gespecialiseerd in het inrichten van elk type bedrijfswagen en werkt uitsluitend met producten en leveranciers van bewezen kwaliteit. Wij hebben ons gespecialiseerd in totaaloplossingen voor bedrijfswagens waarbij een efficiënte bestel- en leverprocedure en het inbouwen van complete inrichtingen belangrijke pijlers zijn. Vanwege het wederzijds vertrouwen kunnen wij inmiddels rekenen op een grote klantenkring. Van grote fleetowners tot aan eenmansbedrijven. Wij staan ook graag voor u klaar!

 

Meer dan een totaalleverancier

PSB Bedrijfswageninrichting is onderdeel van Amega Groep.

Het schaalvoordeel in combinatie met de kracht van een grote organisatie levert naast een concurrerende prijsstelling ook de zekerheid van continuïteit op.

Als onderdeel van Amega zijn wij nog meer dan een totaalleverancier voor bedrijfswageninrichting. Dat uit zich onder andere in verkoop, reparatie en onderhoud, deskundig schadeherstel en spuitwerk van bedrijfswagens.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering van PSB

Wij zijn sinds 2012 gecertificeerd volgens de Erkend Duurzaam norm van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. In 2016 hebben wij de Erkend Duurzaam plus norm inclusief EED module behaald.

Het is voor ons vanzelfsprekend dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt binnen onze bedrijfsvoering. Duurzaamheid gaat voor ons over ondernemen, inspelen op veranderingen, verantwoordelijkheid nemen en je continu verder professionaliseren om toekomst ‘proof’ te zijn. Duurzaamheid gaat over onze producten en diensten, maar ook over onze eigen impact als organisatie op de maatschappij.

 

ISO9001:2015 en ISO14001:2015

PSB Bedrijfswageninrichting is ISO 9001:2015 en ISO14001:2015 gecertificeerd. De inbouw vindt plaats aan de hand van technische tekeningen en door leveranciers afgegeven richtlijnen. Voor het aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties werken wij volgens de NEN 1010 norm. 

PSB Bedrijfswageninrichting

Langeweg 350,
3331 LG Zwijndrecht

Telefoon: 078 620 3993
Email: info@psb.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag    08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten