Werken bij PSB? Wij zoeken collega's

Wil jij werken bij het leukste automotive bedrijf van Nederland? Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! Wij zijn altijd op zoek naar automotive talenten en geschikte versterkingen. 

Bekijk onze vacatures

Elektra Workshop bij PSB

Ben je benieuwd naar de werkzaamheden bij PSB Bedrijfswageninrichting of heb jij altijd al interesse gehad in elektra? Wij organiseren binnenkort op twee momenten een unieke Elektra Workshop bij onze vestiging in Zwijndrecht.

  • Dinsdag 19 september van 15:00 - 20:00 uur
  • Zaterdag 23 september van 10:00 - 13:00 uur


De Elektra Workshop is inclusief rondleiding bij PSB en duurt één uur. De Workshop start ieder heel uur.

 

Aanmelden Elektro Workshop

 

Tijdens de elektra workshop verzorgen wij bepaalde korte klussen die je kunt uitvoeren onder begeleiding van een ervaren elektrotechniek docent. Je kunt ook al je vragen bij deze docent kwijt omtrent elektra in combinatie met de bedrijfswageninrichting. Hij beantwoord al je vragen met veel plezier!

Onderdeel van de Amega groep

PSB is gevestigd in de en maakt onderdeel uit van de Amega Groep, één van de grootste dealerholdings van Nederland. Inmiddels is Amega Groep met afstand de grootste en automotive organisatie binnen de regio Zuid-Holland-Zuid. In totaal werken wij met ruim 700 enthousiaste collega’s en zorgen wij er iedere dag voor dat onze klanten tevreden zijn.

Onder Amega vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive en kunnen zij met al hun mobiliteitsbehoeften bij ons terecht. Tegenwoordig is Ames nog steeds het grootste en het bekendste bedrijf binnen de Amega Groep.

Maar wat biedt jou dat als eventuele nieuwe collega? Door de grootte en de diversiteit van ons bedrijf kun je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Bekijk alle Amega vacatures

Onze vacatures 

Bedrijfswageninrichter

Heb je twee rechterhanden en wil je graag een uitdagende functie op het gebied van montage? Ben je geïnteresseerd in installatietechniek? Dan is ongetwijfeld de functie van montage specialist bij PSB iets voor jou!

Medewerker Houtbewerking

Ben jij handig en heb je oog voor detail? Heb je affiniteit met houtbewerking en vind je het leuk om een CNC freesmachine te bedienen? Dan hebben wij een leuke functie voor jou binnen ons groeiende bedrijf PSB Bedrijfswageninrichting!

Allround administratief medewerker

Zoek jij een baan waar je jouw administratieve kwaliteiten in kwijt kan? Weet jij van aanpakken en ben je niet bang om uitdagingen aan te gaan? Ben je in staat mee te denken en is het jouw kracht om secuur te werk te gaan? Dan is deze functie bij PSB zeker iets voor jou!

Montage specialist

Heb je twee rechterhanden en wil je graag een uitdagende functie op het gebied van montage? Ben je geïnteresseerd in installatietechniek? Dan is ongetwijfeld de functie van montage specialist bij PSB iets voor jou!

Magazijn medewerker

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het voorraadbeheer in ons magazijn en ervoor zorgen dat alle bedrijfswageninrichters en houtbewerkers voorzien zijn van de juiste onderdelen (en accessoires?) Dan hebben wij een leuke en uitdagende magazijn functie voor jou binnen ons groeiende bedrijf PSB!