Q-Tech

Uw Totaalaanbieder van Functionele Bedrijfswagenaccessoires (tot 3500 kg)

Ontdek Q-Tech, uw ultieme bron voor kwalitatieve bedrijfswagenaccessoires tot 3500 kg. Bij Q-Tech richten ze zich op het ontwikkelen, vervaardigen en aanbieden van functionele producten die het gebruikscomfort en de veiligheid van bedrijfswagenberijders optimaliseren.

Verbeter uw Bedrijfswagen met Q-Tech Accessoires

Ons assortiment omvat producten van gerenommeerde merken, waaronder Q-Top, Q-Step, en Q-Safe. PSB biedt een brede keuze aan functionele accessoires die gecertificeerde imperialen, sidebars en inbraakbeveiliging omvatten. Ongeacht het merk of model van uw bedrijfswagen, we hebben de passende oplossing voor u.

Aluminium Imperiaal bij PSB Bedrijfswageninrichting

Een imperiaal is een slimme aanvulling voor jouw bedrijfswagen

Onze aluminium imperiaal is ideaal voor het vervoer van ladders en lange materialen, zoals buizen en glaslatten. Het biedt niet alleen extra laadcapaciteit, maar is ook lichter dan RVS of stalen profielen, waardoor het dak draagvermogen behoudt en brandstofverbruik vermindert. Bovendien geeft het aluminium ontwerp jouw bedrijfswagen een fraaiere uitstraling, waardoor functionaliteit en esthetiek samenkomen. Kies voor onze aluminium imperiaal voor optimale prestaties en een stijlvol ontwerp.

Uw Bedrijfswagen, Onze Focus

Efficiëntie en Veiligheid

In samenwerking met Q-Tech zorgen we ervoor dat uw bedrijfswagen meer wordt dan alleen een voertuig. We transformeren uw bedrijfswagen tot een efficiënte en veilige werkplek, waarbij u optimaal kunt profiteren van de functionaliteit van onze accessoires.

Verbeterde Prestaties, Verminderd Onderhoud

Ontdek Q-Top imperialen

Ontdek onze Q-Top aluminium imperialen, perfect geschikt voor dagelijks vervoer van lang en zwaar materiaal. Deze imperialen zijn ontworpen met slimme technologie, waardoor ze het draagvermogen van stalen imperialen evenaren, maar met minimaal onderhoud en lichter gewicht. Dit resulteert niet alleen in verbeterde prestaties, maar ook in brandstofbesparing voor uw bedrijfswagen.

Investeer in de efficiëntie en veiligheid van uw bedrijfswagen met Q-Tech accessoires. Vertrouw op onze deskundigheid en kies voor kwaliteit.

Bekijk onze overige producten