De bus van Riwal

Riwal | Frank

Aan PSB Bedrijfswageninrichting werd gevraagd om mee te denken voor een demo-voertuig welke gebruikt kon worden voor events, beurzen en bedrijfsbezoeken. Samen met de klant is de inrichting ontworpen en het voorstel uitgewerkt.

Al vier jaar rijdt Frank met veel plezier in zijn werkbus bij Riwal. Riwal houdt zich bezig met de verkoop en verhuur van hoogwerkers. 

De werkbus wordt gebruikt om de monteurs van de technische dienst van A naar B te brengen, zodat zij de nodige reparaties en onderhoud uit kunnen voeren op locatie. De inrichting van PSB bedrijfswageninrichting is hierbij van belang, omdat de monteurs alle benodigdheden bij zich hebben in de bus. Om deze reden wordt ook elke bus uniek ingericht naar de wensen van de bestuurder.  Riwal is al meerdere jaren klant bij PSB en heeft dan ook een wagenpark van zowel Caddy’s, Transporters en Crafters.

Waarom kiezen voor PSB?

Wij kiezen voor PSB bedrijfswageninrichting, omdat wij als Riwal korte lijntjes hebben met ons contactpersoon en alles wordt verzorgd onder één dak, denk hierbij aan een complete inrichting, belettering en zelfs aangepaste stoelen. Wanneer er nieuwe bussen worden afgeleverd zijn deze meteen klaar voor gebruik!