PSB Bedrijfswageninrichting in de Spotlight bij RTL Transportwereld

Duurzaamheid in Transport en Logistiek

In de uitzending van 3 december 2023 van RTL Transportwereld stond duurzaamheid binnen de transport- en logistieke sector centraal, waarbij bedrijven hun toewijding toonden aan een schonere wereld. RTL Transportwereld heeft onlangs opnames gemaakt bij PSB. Ramon Dame nam Allard Kalff mee langs de verschillende mogelijkheden op het gebied van bedrijfswageninrichting.

Maatwerk voor Duurzaamheid

Een van de hoogtepunten van de uitzending van 3 december 2023,  was het bezoek aan PSB, waar het bedrijfswageninrichting op een unieke manier benadert. Door nauw samen te werken met klanten, streeft PSB ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de specifieke eisen van de klant, maar ook gericht zijn op duurzaamheid op de lange termijn.

Een van de kenmerken die PSB onderscheidt, is het vermogen om inrichtingen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook langdurig kunnen worden ingezet. Door proactief mee te denken met de klant, slaagt PSB erin om duurzame oplossingen te leveren die de levensduur van bedrijfswageninrichtingen maximaliseren.

Bekijk de Uitzending op ons Youtube kanaal

Voor degenen die de uitzending hebben gemist, is er de mogelijkheid om deze terug te kijken. De aflevering met PSB Bedrijfswageninrichting is beschikbaar op ons YouTube kanaal. Krijg een exclusief kijkje achter de schermen bij PSB en ontdekt men de verschillende mogelijkheden op het gebied van bedrijfswageninrichting.