PSB ontwikkelt 2 elektrische voertuigen incl. zonnepanelen

Volker Stevin Materieel BV

Wij zijn trots op de twee voertuigen die we hebben ontwikkeld voor Volker Stevin Materieel BV! De Renault E-Masters zijn geleverd aan VolkerInfra op locatie Schiphol. Deze elektrische voertuigen zijn volledig ingericht met een aluminium service-inrichting en voorzien van zonnepanelen op het dak.

PSB ontwikkelt 2 elektrische voertuigen incl. zonnepanelen voor Volker Stevin Materieel BV

De geplaatste zonnepanelen zorgen ervoor dat het 2e accupakket op een duurzame wijze wordt bijgeladen door middel van zonlicht. Dit 2e accupakket wordt gebruikt voor de 230V omvormer, zodat de servicemonteur op locatie divers elektrisch gereedschap en laders kan gebruiken. De 230V installatie is volledig gescheiden van het originele accupakket van het voertuig, dit om de actieradius niet nadelig te beïnvloeden.

Gemak en duurzaamheid

Via een handige app wordt er aan de servicemonteur inzicht gegeven over de volledige 230V installatie van het voertuig; denk hierbij aan de opbrengt van zonne-energie en beschikbare capaciteit van het 2e accupakket.

De inzet van elektrische voertuigen past uitstekend binnen de duurzaamheidsambitie van VolkerWessels: minder CO2-uitstoot, schonere lucht, klimaatverandering tegengaan, minder geluid, kortom verbeteren van levenskwaliteit!