Wat wij doen

Totaalpakket

Betimmering, inbouw dubbele cabines, elektronica, accessoires, bedrijfsreclame en belettering. PSB Bedrijfswageninrichting biedt u een totaalpakket van producten en diensten voor bedrijfswagenombouw van alle merken. Wij zijn dealer van de modulaire systemen van kasten en laden van Bott vario en servicepartner van Snoeks Automotive voor inbouw van dubbele cabines, separatiewanden en laadruimtebescherming.

One-stop-shopping

Op onze nieuwe locatie komen de voordelen van one-stop-shopping nóg beter tot uiting. Door de samenwerking met Ames Bedrijfswagencentrum dat zich richt op verkoop, reparatie en onderhoud van bedrijfswagens. En door de samenwerking met Schadenet Ames bieden wij u deskundig schadeherstel en spuitwerk. Ook voor financiering via AA Lease kunt u bij ons terecht. Alle disciplines op één locatie en via één aanspreekpunt; dat is snel en efficiënt.

Maak kennis met de unieke combinatiemogelijkheden die PSB Bedrijfswageninrichting u kan bieden. Ons team staat klaar om u van deskundig advies te dienen. Wij zijn er voor u!

 

Bekijk onze producten

Wilt u met ons in contact komen?

bott VARIO

flexibel, mobiel, comfortabel, robuust, veilig.
En bovendien erg makkelijk in gebruik!

Betimmeringen

Betimmering beschermt de bus van binnen en zo kunt u de zijwanden gebruiken om werkmateriaal aan te bevestigen. Wij hebben al ervaringen met betimmeringen vanaf 1980 en zijn vaste inrichter voor o.a. BAM, VSM, Volker Stevin Materieel, Atlas Copco, Cafe Bar Holland, etc.

Dubbele cabines van Snoeks

Snoeks is leverancier van dubbele cabines voor alle merken bedrijfswagens. Wij zijn verkooppunt van Snoeks en gecertificeerd inbouwstation. Ook zijn wij officieel service partner voor Snoeks. Bekijk hier de productfolders van Snoeks.

Huisstijlontwikkeling

We bieden een totaaloplossing. Uw huisstijl kunnen we voor u verzorgen. We werken hiervoor samen met gerenomeerde bestikkeraars.

Meer over onze producten

Werken bij PSB

 

PSB is altijd opzoek naar nieuwe collega's. Ben jij gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens? Of heb jij twee rechterhanden en verstand van elektronica en wil je opgeleid worden tot allround bedrijfswageninrichter? Vanwege het succes en de groei van ons bedrijf hebben wij dan de perfecte baan voor jou! Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk dan alle vacatures op http://www.werkenbijamega.nl

 

Meer informatie

Contactformulier